ELABOREM EMBOTITS

DES DE FA GENERACIONS

INSTAL·LACIONS

MODERNES I PREPARADES

GERMANS CAUS BARRERA
Les nostres instal·lacions estan dissenyades per oferir el millor producte en condicions higièniques, sanitàries i de qualitat adequades, complint, així, amb els estàndards europeus de màxima qualitat.

CARNS FRESQUES

I DE PROXIMITAT

A Caus Barrera apostem per una acurada selecció de les millors carns fresques i matèries primeres de la zona, per tal de transmetre el caràcter de la terra als embotits cuits i curats.

RESPECTE I COMPROMÍS

LA NOSTRA POLÍTICA MEDIAMBIENTAL

SOSTENIBILITAT
D'altra banda, l’empresa ha fet una clara aposta per minimitzar l’impacte mediambiental de la seva activitat.

ENERGIES RENOVABLES

SOSTENIBILITAT MEDIAMBIENTAL

D'altra banda, l’empresa ha fet una clara aposta per minimitzar l’impacte mediambiental de la seva activitat. Així, doncs, disposa d’una instal·lació de plaques solars tèrmiques que li permet escalfar la totalitat de l’aigua calenta que consumeix l’empresa, que és considerable.

Les instal·lacions estan equipades amb plaques fotovoltaiques a la teulada. Aquestes plaques no es connecten a la xarxa elèctrica convencional, sinó que la seva producció es destina exclusivament a satisfer les necessitats de l’empresa.

Els càlculs estimen que aquestes plaques solars generen, aproximadament, el 20% de l’electrictat que consumeix l’empresa.

TRADICIÓ I INNOVACIÓ

SABORS EXCEPCIONALS I NOUS FORMATS

Som coneixedors del valor de la xarcuteria artesanal i treballem per elaborar productes que sorprenguin el consumidor: un sabor excepcional, la sorpresa dels nous formats i renovació de les receptes tradicionals.